L’Assemblea no acata les prohibicions de la Junta Electoral

L’Assemblea manté les concentracions en suport a les represaliades i represaliats a tot el territori, que començaran avui al vespre.

L’Assemblea ha presentat aquest matí, a la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, sis recursos contenciós-administratius especials contra els acords de la Junta Electoral Provincial de Barcelona, per vulneració del Dret fonamental de Reunió.
El vicepresident de l’Assemblea, David Fernàndez, ha declarat que la Junta Electoral Provincial “ens ha prohibit exercir drets humans com ara el nostre dret a la manifestació i a la protesta cívica i pacíficaNosaltres ens rebel·lem contra aquest fet“.
Les concentracions es continuaran fent i nosaltres hi donarem ple suport“, ha deixat clar David Fernàndez. En aquest sentit, la presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, assistirà avui a les 20 h a la concentració de Fort Pienc que es farà sota l’Arc de Triomf al passeig Lluís Companys de Barcelona. D’altra banda, el vicepresident serà present a la Plaça de la Vila de Gràcia, també a les 20 h, a l’acte organitzat per Gràcia Llibertat. Ambdues concentracions, estan prohibides per la Junta Electoral.
El passat dijous 28 de gener l’Assemblea ja va fer pública l’existència de les primeres prohibicions de la Junta Electoral i va avisar que en podien arribar més, com així està sent. Per responsabilitat democràtica i en defensa dels drets fonamentals, l’entitat continuarà denunciant aquestes prohibicions i, evidentment, no les acatarà.