Convocatòries a Wad-Ras i Puig de les Basses en contra de la revocació del tercer grau de la Carme Forcadell i la Dolors Bassa

L’Assemblea s’adhereix a les concentracions convocades avui davant els centres penitenciaris de Wad-Ras i Puig de les Basses.

El jutge de vigilància penitenciària 1 de Barcelona ha revocat finalment el tercer grau a Carme Forcadell i Dolors Bassa. Aquesta decisió, que per més esperada no és menys injusta, s’afegeix a la presa el passat 9 de març que va provocar la tornada a la presó de Lledoners de la resta de presos polítics.
Tornem a estar davant d’una nova vulneració de drets per part d’un Estat espanyol venjatiu, repressor i amb clars fonaments antidemocràtics. Tenim clar que només la independència acabarà amb la repressió.
L’Assemblea participarà aquest vespre a les concentracions de #CapDonaEnlOblit, organitzades per  Dones per la República, per mostrar el suport a la Carme Forcadell i la Dolors Bassa i denunciar la revocació del tercer grau.
– Wad-Ras (Barcelona): 20.30 h.
– Puig de les Basses (Figueres): 20.15 h.